Konkurrence

Sydkystens sødeste babyer 2021

I perioden 19. april til 19. maj kan du få din baby fotograferet gratis i vores studie og efterfølgende købe billederne til en særligt god pris:

(Alle billeder skal købes digitalt for at kunne bestilles som print)

Første digitale billede 300kr

Ekstra digitale billeder 100kr pr stk

8 digitale billeder 600kr

Tilkøb efter køb af digitale billeder:

Ramme inkl 3 eller 5 billeder i 10x15 eller 13x18 200kr

Mappe med 8 billeder i 13x18 200kr

Ovenstående ramme og mappe som pakkeløsning 300kr

Billeder printes til vores normale printpriser

 

Selve fotograferingen:

I booker tid enten her på siden eller ved at ringe til os på tlf:56143366. Vi sætter en time af til fotografering og gennemgang af billederne. Hvis I har nogle idéer eller ønsker er det, det vi går med og ellers har fotografen en masse muligheder. Vi har et stort udvalg af baggrunde og rekvisitter, men I er også  meget velkomne til at medbringe eget tæppe, legetøj, bamse mv.

Fotograferingen er for 1 barn, har I tvillinger kan I godt booke tid til dem sammen, men selve konkurrencebillederne skal vælges af dem individuelt. Efter endt fotografering får I lov til at se alle billederne og vælge konkurrencebilledet. I vil her have mulighed for at købe billederne til vores ekstraordinære tilbudspris, som er listet ovenfor. 

Konkurrence delen:

Konkurrencen foregår i butikken og på Facebook. Deltagerne vil løbende komme på FB og d.20 maj vil alle deltagere komme i butiksvinduet, hvor alle kan stemme én gang om dagen frem til d.1 juni. De 3 sødeste babyer vinder hver en præmie fra enten By Moulin, Ønskebrønden eller Solrød Foto.

På Facebook vil deltageren med flest likes få stemmer i forhold til antal deltagere. Dvs. er der 20 deltagere får den med flest likes 20 stemmer, den næste får 19 stemmer osv. I butikken skal der stemmes på 3 deltagere pr stemmeseddel og her tæller alle stemmer. Det er derfor i butikken, der kan hentes flest stemmer.

Vinderne får direkte besked d.2 juni efter optælling af stemmer.

Leveret af