Se meget mere på

Barnedåb

Forevig den store dag i vores studie eller i kirken.

Processen

Fotografering i studie:
Book tid en af dagene op til eller lige efter barnedåben til fotografering i vores studie. Vi sørger for god tid til jer og ikke mindst til at komme i dåbstøjet. Det mest optimale er at skifte tøj når I kommer, så I undgår dåbstøjet bliver beskidt på vejen. Meget dåbstøj passer kun lige på givne tidspunkt og det er derfor vigtigt ikke at vente for længe med fotograferingen. Tøjet må hellere være lidt for stort end lidt for småt.

Fotografering i Kirken:
Præsten bestemmer om der må tages billeder i kirken. Vi bruger ikke blitz/flash i kirken, da det forstyrre meget og derfor godtager de fleste præster en fotografering af ceremonien. Ønsker I også billeder af familien efterfølgende er det vigtigt I på forhånd har lavet en liste over sammensætninger og planlægger rækkefølgen så gæsterne ikke skal for meget frem og tilbage. Tænk over hvem, der skal holde baby og undgå for mange skift. Slut af med at mor/far holder, det accepterer baby bedst og holder derfor længere ud.

Alle billeder bliver udleveret i 10×15. Ved støre print fratrækkes prisen for 10×15. Vært billede medfølger der en digital fil, hvis der skulle ønskes flere print i fremtiden. 

Priser

 • Fotografering i kirke og efter. Inkl fotografering og ét billede.  uanset antal personer 1.500 kr.
 • Efterfølgende billeder
  100 kr. pr. stk
 • Hele serien, inkl fotografering 3500kr
 • Fotografering i studie, inkl. fotografering og ét billede.  
  (kun dåbsbarn) 500 kr.
  2 personer 600kr
  3-5 personer 800kr
  6-9 personer 1200kr
  10+ ring for pris
  Efterfølgende billeder
  150 kr. pr. stk.

Eksempler på fotografering af dåbsbarn

Nyt pasfoto?

pasfotos kræver ikke tidsbestilling, kom bare forbi i åbningstiden.

Åbningstider:
Man-fredag: 10-18
Lørdag: 10-15