Se meget mere på

Nyfødt fotografering

Nedenfor kan du læse om vores Nyfødt Fotografering i Solrød nær Greve, Roskilde og Køge

Processen

Fra 0-3 uger er den bedste tid at tage nyfødt/newborn billeder, men fortvivl ej, hvis dit barn er lidt ældre. Vi kalder 0-8 uger for nyfødte, er baby født før termin, skal I blot regne fra terminsdato og frem.

Vi sætter 3 timer af til fotograferingen. Der skal være ro om den lille og god tid til at give mad, skifte ble og få barnet til at føle sig godt tilpas. Det er ikke vigtigt for fotografen om barnet er vågent eller sover, det er op til dig og måske mest den lille. 

Barnet vil blive fotograferet som det giver mening undervejs. Det er 100% barnet, der bestemmer, hvor længe det må vare. Du må meget gerne have ønsker, inspiration og rekvisitter med. 

Ønsker I at have søskende med, der er mindre end 7 år, foreslår vi at dele fotograferingen i 2, så del 1 er med søskende og del 2 er uden søskende. Både for den lilles og de stores skyld. Det koster ikke ekstra, det er et tilbud vi giver, så børnene har den bedste oplevelse muligt.

Alle betalte billeder bliver udleveret i 10×15 på fine art eller i en flot fotobog. Ved større print fratrækkes prisen for 10×15 så længe der vælges fine art. Ved hvert billede medfølger det digitale billede i fuld opløsning og uden vandmærke. Når du køber et billede følger copyrighten med og du kan derfor bruge dit billede til det du ønsker. Vi sletter alle billeder efter 14 dage medmindre andet aftales.

Priser

  • Prisen er fast 2.000 kr. og inkluderer 8 billeder og en digital kollage.
  • Ønsker I flere billeder koster de 250 kr. pr. stk.
  • Alle udvalgte billeder (20+) i en flot fotobog 3500kr
  • Efterfølgende printes billederne til vores almindelige printpriser. Se priser her