Se meget mere på

Nyfødt fotografering

Nedenfor kan du læse om vores Nyfødt Fotografering

Processen

Fra 0-4 uger er den bedste tid at tage nyfødt/newborn billeder, men fortvivl ej, hvis dit barn er lidt ældre. 

Vi sætter 3 timer af til fotograferingen. Der skal være ro om den lille og god tid til at give mad, skifte ble og få barnet til at føle sig godt tilpas. Det er ikke vigtigt for fotografen om barnet er vågent eller sover, det er op til dig og måske mest den lille. 

Barnet vil blive fotograferet som det giver mening undervejs. Det er 100% barnet, der bestemmer, hvor længe det må vare. Du må meget gerne have ønsker, inspiration og rekvisitter med. 

Ønsker I at have søskende med, der er mindre end 7 år, foreslår vi at dele fotograferingen i 2, så del 1 er med søskende og del 2 er uden søskende. Både for den lilles og de stores skyld. Det koster ikke ekstra, det er et tilbud vi giver, så børnene har den bedste oplevelse muligt.

Hos os køber du først de digitale billeder, på den måde vil du altid kunne genbestille prints og kan dele dem med hele din verden. Når du vil have printet dine billeder, vil du derfor kun skulle betale vores normale printpriser fra 5 kr. Billeder, taget af Solrød Foto, er uden startgebyr.

Priser

  • Prisen er fast 2.000 kr. og inkluderer 8 digitale billeder og en digital kollage.
  • Ønsker I flere digitale billeder koster de 250 kr. pr. stk.
  • Alle udvalgte billeder (20+) inkl. fotografering 3500kr
  • Efterfølgende printes billederne til vores almindelige printpriser. Se priser her

Nyt pasfoto?

pasfotos kræver ikke tidsbestilling, kom bare forbi i åbningstiden.

Åbningstider:
Man-fredag: 10-18
Lørdag: 9.30-15