Se meget mere på

Konfirmationsfotografering

Fotograf til din konfirmation

Konfirmationen er en særlig begivenhed i dit barns liv. Det er svært når de små pludselig bliver store og konfirmationen er netop symbol på denne overgang. 

Lad fotografen tage billederne så du kan fokusere på den vigtige dag.

Dette er en dag, der altid vil mindes og derfor har vi lavet følgende tilbud til jer, som ønsker at forevige denne særlige dag.

Husk det er mulig at købe en gæstebog, som I senere kan lave til en fotobog, hvor alle hilsnerne suppleres med billeder, sange og taler. Alt originalt materiale bindes i bogen som det er og der skal derfor ikke scannes eller affotograferes noget, med mindre I ønsker det som kopier.

Priser

  • Studieoptagelse 1 pers. inkl. 1 billede: 500 kr.

  • Fotografering på jeres udvalgte lokation/kirken inkl. 1 billede 900 kr. (Solrød og omegn – 10 km) billeder kan både være af konfirmanden og familien, I bestemmer.

  • Alle udvalgte billeder i en flot fotobog 3500kr

  • Gruppefotografering af konfirmander ved kirken inkl. 1 billede 1.000 kr. (Solrød og omegn – 10 km)

Alle betalte billeder bliver udleveret i 10×15 på fine art. Ved større print fratrækkes prisen for 10×15 så længe der vælges fine art. Ved hvert billede medfølger det digitale billede i fuld opløsning og uden vandmærke. Når du køber et billede følger copyrighten med og du kan derfor bruge dit billede til det du ønsker. Vi sletter alle billeder efter 14 dage medmindre andet aftales. 

Eksempler på konfirmationsfotografering