Se meget mere på

Generations Billede

Både til dig og til gaven, der altid glæder

Processen

Din familie er noget af det vigtigste i dit liv og vi står klar til at forevige jer alle. Med et generationsbillede foreviger vi den fantastiske følelse af samhørighed som kun en familie kan gøre det. Brug muligheden til at forevige jer selv, også til de næste generationers glæde.

Vi tager billeder af jer hver i sær og sætter til sidst billederne sammen i Photoshop. Uanset hvor mange led I kan præstere at møde op, er det inkluderet i prisen. I vælger selv om det skal være, barn,mor,mormor,oldemor eller barn,far,farfar,oldefar eller barn, forældre, bedsteforældre, oldeforældre eller hvordan I nu vil sætte jer sammen på et billede. Alle familier er forskellige og det har vi taget højde for og giver plads til det.

Alle betalte billeder bliver udleveret i 10×15 på fine art. Ved større print fratrækkes prisen for 10×15 så længe der vælges fine art. Ved hvert billede medfølger det digitale billede i fuld opløsning og uden vandmærke. Når du køber et billede følger copyrighten med og du kan derfor bruge dit billede til det du ønsker. Vi sletter alle billeder efter 14 dage medmindre andet aftales.

Priser

  • Generationsbillede inkl fotografering og photoshopredigering, 1 billede 1500kr
  • Andre billeder 150kr pr stk 
  • Efter køb af billeder, printes til almindelige priser

Eksempler på Generations Billede