Se meget mere på

Babyfotografering i Solrød, nær Køge og Greve

Babyfotografering i solrød foto

Babyfotografering processen

Babybilleder tages fra når barnet er mellem 1-12 mdr. gammel. Er barnet under 1 mdr. Gammel henviser vi til vores nyfødt fotografering.

Vi sætter 1 time af til babyfotograferingen. Der skal være ro om den lille og god tid til at give mad, skifte ble og få barnet til at føle sig godt tilpas. Tag gerne flere sæt tøj med, og gerne favorit bamsen eller legetøjet. Ellers har vi en masse sjove rekvisitter i studiet. Der er god plads i studiet til både ble skift og tøj skift. Der er også toilet og håndvask til rådighed. Der er også en sofa hvor familien kan være med på sidelinjen.

Barnet vil blive fotograferet som det giver mening undervejs. Det er 100% barnet, der bestemmer hvor længe det må vare, inden for angivet tidsramme. Du må meget gerne have ønsker, inspiration og rekvisitter med.

Alle billeder bliver udleveret i 10×15 fine art. Ved støre print fratrækkes prisen for 10×15. Vært billede medfølger der en digital fil, hvis der skulle ønskes flere print i fremtiden. Flere print kan tilkøbes fra 4kr. stykket

Efter fotograferingen føre vi billederne over på computeren hvor billederne kan udvælges. Alternativt kan der tilkøbes et galleri, så man kan bestille foto og print hjemmefra for 250kr. Du kan læse mere om vores print og ramme priser her.

Babyfotografering foregår i vores studie i solrød foto i solrød center, lige ved stationen. Hvis du skulle have spørgsmål så ring endelig til os på 56143366.

Priser

  • 500kr for babyfotografering samt 1 billede (1 barn)
  • Ekstra billeder 200 kr. pr. stk.
  • Mængde rabat inkl babyfotografering: 8 billeder 1500kr
  • Mængde rabat inkl babyfotografering: 12 billeder 2000kr
  • Mængde rabat inkl babyfotografering: Alle udvalgte billeder 3500kr (35+ billeder)
  • 100 kr. pr. ekstra barn
  • Efterfølgende printes billederne til vores almindelige printpriser. Se priser her

Eksempler på baby fotografering

Nyt pasfoto?

pasfotos kræver ikke tidsbestilling, kom bare forbi i åbningstiden.

Åbningstider:
Man-fredag: 10-18
Lørdag: 10-15