Se meget mere på

Erhvervsfotografering

Erhvervsfotograf

Vi tilbyder forskellige løsninger til virksomheder:

Fotografering af medarbejdere:

1. Alle medarbejdere kommer til os i løbet af en aftalt periode og bliver fotograferet i vores studie. Når alle er fotograferet printes et billede af hver medarbejder og udleveres til virksomheden eller medarbejderen, alt efter aftale. Virksomheden modtager herefter alle de udvalgte digitale billeder via dropbox.

2. Vi booker en tid med jer, hvor vi kommer ud til jeres virksomhed, stiller lys og baggrund op og fotograferer hver medarbejder én efter én. Der vil også være mulighed at tage et gruppebillede af alle medarbejdere. Når alle er fotograferet printes et billede af hver medarbejder og udleveres til virksomheden eller medarbejderen, alt efter aftale. Virksomheden modtager herefter alle de udvalgte digitale billeder via dropbox.

3. Vi finder sammen en lokation, hvor I ønsker medarbejderne fotograferet. Alle medarbejdere møder op på det udvalgte sted, hvor vi står klar til at fotografere hver medarbejder enkeltvis. Der vil også være mulighed at tage et gruppebillede af alle medarbejdere. Når alle er fotograferet printes et billede af hver medarbejder og udleveres til virksomheden eller medarbejderen, alt efter aftale. Virksomheden modtager herefter alle de udvalgte digitale billeder via dropbox.

Produktfotografering:
1. Produkter i størrelsen op til 1×1 meter kan fotograferes i vores studie. I sender eller afleverer produkterne til os, vi fotograferer, redigerer og sender herefter de digitale billeder til virksomheden via dropbox.

2. Produkter større end 1×1 meter fotograferer vi på udvalgt lokation eller i jeres forretning. Herefter vil vi fotografere, redigerer og sender herefter de digitale billeder til virksomheden via dropbox.

Når alt materiale er udleveret til virksomhedens kontaktperson og materialet er godkendt, sletter vi billederne i vores system, med mindre andet aftales.

Priser
Prisen er afhængig af opgavetype og antal af personer.

Kontakt os for et tilbud, der passer til jeres virksomhed.

Eksempler på fotografering i kategorien