Se meget mere på

Erhvervsfotografering

Erhvervsfotograf

Vi tilbyder forskellige løsninger til virksomheder:

Fotografering af medarbejdere:

1. Alle medarbejdere kommer til os i løbet af en aftalt periode og bliver fotograferet i vores studie. Herefter får virksomhedens kontaktperson et USB-stik med alle billederne. Ønskes billederne printet og monteret i ramme, bliver det udleveret sammen med USB-stikket.

2. Vi booker en tid med jer, hvor vi kommer ud til jeres virksomhed, stiller lys og baggrund op og fotograferer hver medarbejder én efter én. Der vil også være mulighed at tage et gruppebillede af alle medarbejdere. Herefter redigerer vi billederne og udleverer et USB-stik og eventuelle prints til virksomhedens kontaktperson.

3. Vi finder sammen en lokation, hvor I ønsker medarbejderne fotograferet. Alle medarbejdere møder op på det udvalgte sted, hvor vi står klar til at fotografere hver medarbejder enkeltvis. Der vil også være mulighed at tage et gruppebillede af alle medarbejdere. Herefter redigerer vi billederne og udleverer et USB-stik og eventuelle prints til virksomhedens kontaktperson.

Produktfotografering:
1. Produkter i størrelsen op til 1×1 meter kan fotograferes i vores studie. I sender eller afleverer produkterne til os, vi fotograferer, redigerer og udleverer herefter et USB-stik til virksomhedens kontaktperson. Ønskes billederne printet og monteret i ramme, bliver det udleveret sammen med USB-stikket.

2. Produkter større end 1×1 meter fotograferer vi på udvalgt lokation eller i jeres forretning. Herefter vil vi fotografere, redigere og udlevere et USB-stik til virksomhedens kontaktperson. Ønskes billederne printet og monteret i ramme, bliver det udleveret sammen med USB-stikket.

Når alt materiale er udleveret til virksomhedens kontaktperson og materialet er godkendt, sletter vi billederne i vores system, med mindre andet aftales.

Priser
Prisen er afhængig af opgavetype og antal af personer.

Kontakt os for et tilbud, der passer til jeres virksomhed.

Eksempler på fotografering i kategorien

Nyt pasfoto?

pasfotos kræver ikke tidsbestilling, kom bare forbi i åbningstiden.

Åbningstider:
Man-fredag: 10-18
Lørdag: 10-15