Se meget mere på

Mit første år

Tiden går så stærkt når den lille bliver født

Praktisk info

Dit barns første år er fantastiske. Fra de er 0-1 år, 1-2 år, 2-3 år sker der enormt meget. Forevig den store udvikling med et flot album, med fotograferinger, der er tilpasset jeres behov.

Ved hver babyfotografering tager vi en serie billeder. Efter endt babyfotografering udvælger fotografen de bedste billeder, som lægges i et galleri online, hvor I kan se billederne hjemmefra. Der er 2 års adgang til galleriet, ligesom I har to år til de 12 fotograferinger. De fleste vælger at bruge 12 fotograferinger over et år,  en hver måned. Men I må gøre præcis som I ønsker indenfor de 2 år fra I starter månedsmappen.

Billederne kan købes til 100 kr. pr. billede eller 500 kr. for en hel session (typisk 20-40 billeder pr. gang). I kan starte månedsmappen allerede fra graviditeten, her tillægges et ekstra gebyr på 500 kr. 

Alle betalte billeder bliver udleveret i 13×18 på fine art eller i en flot fotobog. Ved større print fratrækkes prisen for 10×15 så længe der vælges fine art. Ved hvert billede medfølger det digitale billede i fuld opløsning og uden vandmærke. Når du køber et billede følger copyrighten med og du kan derfor bruge dit billede til det du ønsker. Vi sletter alle billeder efter 14 dage medmindre andet aftales.

 

Priser

Pakke 1:

12 x fotograferinger
14 x 13×18 billeder
1 stk sort læderalbum
3.500kr

Pakke 2:
12 x fotograferinger
Alle udvalgte billeder i en flot fotobog
8000kr

Tilkøb:
Brug en af fotograferingerne til at få fotografen med til dåbs ceremonien.
Her får I alle billederne i en flot fotobog.
1500kr

 

Processen

Fotografen vil altid have mange idéer klar til at vælge imellem, men I må selvfølgelig også meget gerne selv have idéer og rekvisitter med. I får de 12 fotograferinger præcis som I vil have dem og er meget velkomne til at tage familiemedlemmer med. Cake smash-optagelse ved 1, 2 eller 3 års-fødselsdag er også en mulighed, der skal I dog selv have kagen med. 

Fotografen laver en digital kollage med første fotografering, heriblandt detaljebilleder. Når de 12 fotograferinger er klar, laver fotografen en kollage med året, der gik. Begge kollager laves ud fra de billeder, I ønsker og er inkluderet i prisen. 

Ved køb af månedsmappen bliver I samtidigt VIP. Det betyder, at I får tilbud ingen andre får i hele det år I har månedsmappen. Det kan blandt andet være hvis I ønsker dåbsfotografering i kirken, så koster det kun 500 kr. ekstra.

Yderligere har I mulighed for at tilkøbe “månedsrammen” som koster fra 600 kr. og er inkl. ramme, 12 billeder og montering.