Se meget mere på

Konkurrence

Vinterens Sødeste baby

Processen

I hele Marts måned kan din baby (0-12 mdr) blive fotograferet gratis i vores studie under butikken og efterfølgende købe billederne til en særligt god pris
*Alle billeder skal købes digitalt for at kunne bestilles som print

Særlige gode priser
Første digitale billede 300kr

Ekstra digitale billeder 100kr pr stk

8 digitale billeder 700kr

17-20 digitale billeder 1500kr

Tilkøb efter køb af digitale billeder:

Mappe med 8 billeder i 13×18 200kr

(Efterfølgende mapper 100kr pr stk)

Gaveæske med 8 billeder i 9×13 65kr

Gaveæske med 15-20 billeder i 9×13 125kr

Ramme i lyserød eller lyseblå inkl 1 stk 13×18 75kr

Fineart print 30×45 monteret på photoblok 400kr

Kollage med udvalgte billeder digitalt GRATIS

Selve fotograferingen:
I booker tid, enten her på siden eller ved at ringe til os på tlf:56143366. Vi sætter en time af til fotografering og gennemgang af billederne. Hvis I har nogle idéer eller ønsker er det, det vi går med og ellers har fotografen en masse muligheder. Vi har et stort udvalg af baggrunde og rekvisitter, men I er også meget velkomne til at medbringe eget tæppe, legetøj, bamse mv.

Fotograferingen er for 1 barn, har I tvillinger kan I godt booke tid til dem sammen, men selve konkurrencebillederne skal vælges af dem individuelt. Efter endt fotografering får I lov til at se alle billederne og vælge konkurrencebilledet. I vil her have mulighed for at købe billederne til vores ekstraordinære tilbudspris, som er listet ovenfor.

OBS: Man må gerne benytte vores ekstraordinære tilbud i marts, uden at deltage i konkurrencen.

Konkurrencen foregår i butikken og på Facebook. Deltagerne vil løbende komme på FB og d.1 april vil alle deltagere komme i butiksvinduet, hvor alle kan stemme én gang om dagen og skal stemme på 3 babyer, frem til d.13 april. De to sødeste babyer vinder en flot præmie fra henholdsvis By Moulin eller Ønskebrønden

På Facebook vil deltageren med flest likes få stemmer i forhold til antal deltagere. Dvs. er der 20 deltagere får den med flest likes 20 stemmer, den næste får 19 stemmer osv. I butikken skal der stemmes på 3 deltagere pr stemmeseddel og her tæller alle stemmer. Det er derfor i butikken, der kan hentes flest stemmer.

Vinderen får direkte besked d.18 april