Måneds fotografering


Månedsfotografering er 12 fotograferinger fordelt over et år (typisk) Der betales 3000kr eller 3500kr alt efter pakke, ved første fotografering og dækker hele pakken, herefter er alle fotograferinger samt 12 billeder og 1 lædermappe betalt.


  • Kategori: Studie Fotografering 1-5 pers
  • Varighed: 02:00 Timer

Pris:3000kr

Datoer
Timer

Beskrivelse

Månedsfotografering dækker også newborn.

Når du booker tid vil du automatisk være booket i 2 timer. Fotograferingen tilrettelægges efter dit barn. Dvs der er masser af tid til at give den lille mad og ren ble. Vi bruger lidt tid på at den lille finder sig godt tilpas og studielyset vil være sat op så det genere mindst muligt. Børn er meget forskellige og derfor er det vigtigt for os at der er ro omkring den lille. Der er god plads i vores studie, så du er velkommen til at tage de vigtigste familiemedlemmer med, hvis de også skal med på billederne. Vi tager en serie billeder, alt efter jeres ønsker og vores idéer. Du må meget gerne på forhånd fortælle os hvor mange der kommer med og hvilke roller de har til den lille. På den måde kan vi planlægge fotograferingen efter jeres behov. Efter fotografering (typisk efterfølgende dag) vil du modtage et link med alle billederne. 

Særligt ved newborn tager vi meget gerne billeder med forældre, bedsteforældre og så videre. Overvej om baby skal sove eller være vågen på billederne og prøv at booke tid herefter (vi forstår godt at det kan virke umuligt og flasker det sig ikke, så finder vi en løsning). Tag gerne lidt forskelligt tøj og legesager med, som I vil have med på billederne.

Priserne:

Pakke 1

12 x fotografering

12 x 9x12 billeder

1 stk lædermappe (navn kan tilkøbes i guld eller sølvskrift for 200kr)

3000kr


Pakke 2

12 x fotografering

12 x 13x18 billeder

1 stk lædermappe (navn kan tilkøbes i guld eller sølvskrift for 200kr)

3500 kr


Billedmapper (kan tilkøbes)

8 billeder i 10x15 monteret i mappe 1200kr

7 billeder i 10x15 og cd med samme filer monteret i mappe 2500kr

Ekstra mappe 200kr