Måneds fotograferingMåneds fotografering

Pakke 1: 

12 x fotograferinger

14 x 9x12 billeder

1 stk sort læder album

3000,-


Pakke 2:

12 x fotograferinger

14 x 13x18 billeder

1 stk sort læder album

3500,-

Ved hver fotografering tager vi en serie billeder. Efter endt fotografering udvælger fotografen de bedste billeder som lægges i et galleri online, så I kan se billederne hjemmefra. Billederne kan købes digitalt til 100kr pr digitalt billede eller 500kr for en hel serie (typisk 20 billeder pr gang). I kan starte månedsmappen allerede fra graviditeten, her tillægges et ekstra gebyr på 500kr. 

Fotografen vil altid have mange idéer klar til at vælge i mellem, men I må selvfølgelig også meget gerne selv have idéer og rekvisitter med. I får de 12 fotograferinger præcis som I vil have dem og er meget velkomne til at tage familiemedlemmer med. Cake smash optagelse ved 1,2 eller 3 års fødselsdag er også en mulighed, der skal I dog selv have kagen med. 

Fotografen laver en kollage med første fotografering, her i blandt detaljebilleder. Når de 12 fotograferinger er klar, laver fotografen en kollage med året, der gik. Begge kollager laves ud fra de billeder I ønsker og er inkluderet i prisen. 

Ved køb af månedsmappen bliver I samtidigt VIP. Det betyder I får tilbud ingen andre får i hele det år I har månedsmappen. Det kan blandt andet være hvis I ønsker dåbsfotografering i kirken, så koster det kun 500kr ekstra.

Yderligere har I mulighed for at tilkøbe "månedsrammen" som koster fra 600kr og er inkl ramme, 12 billeder og montering.