Erhverv


ErhvervErhvervErhverv
Erhvervsfotografering:

Vi tilbyder forskellige løsninger til virksomheder:

Fotografering af medarbejdere:
1. Alle medarbejdere kommer til os i løbet af en aftalt periode og bliver fotograferet i vores studie. Herefter får virksomhedens kontakt person et usb stik med alle billederne. Ønskes billederne printet og monteret i ramme, bliver det udleveret sammen med usb stikket.

2. Vi booker en tid med jer, hvor vi kommer ud til jeres virksomhed, stiller lys og baggrund op og fotograferer hver med arbejder en efter en. Der vil også være mulighed at tage et gruppebillede af alle medarbejdere. Herefter redigerer vi billederne og udleverer et usb stik og eventuelle prints til virksomhedens kontakt person.

3. Vi finder sammen en lokation I ønsker medarbejderne fotograferet. Alle medarbejdere møder op på udvalgte sted, hvor vi står klar til at fotografere hver medarbejder enkeltvis. Der vil også være mulighed at tage et gruppebillede af alle medarbejdere. Herefter redigerer vi billederne og udleverer et usb stik og eventuelle prints til virksomhedens kontakt person.

Produktfotografering:
1. Produkter i størrelsen op til 1x1 meter kan fotograferes i vores studie. I sender eller afleverer produkterne til os, vi fotograferer, redigerer og udleverer herefter et usb stik til virksomhedens kontaktperson. Ønskes billederne printet og monteret i ramme, bliver det udleveret sammen med usb stikket.

2. Produkter større end 1x1 meter fotograferer vi på udvalgt lokation eller i jeres forretning. Herefter vil vi fotograferer, redigerer og udleverer et usb stik til virksomhedens kontaktperson. Ønskes billederne printet og monteret i ramme, bliver det udleveret sammen med usb stikket.

Når alt materiale er udleveret til virksomhedens kontakt person og materialet er godkendt, sletter vi billederne i vores system, ved mindre andet aftales.

Prisen er afhængig af opgavetype og antal af personer. Kontakt os for et tilbud, der passer til jeres virksomhed:
Solrødfoto - Solrødcenter 50, 2681 Solrød Strand - tlf:56143366 - foto@solrødfoto.dk eller solroedfoto@gmail.com